Lisa Elmqvist Restaurang

Visserligen är ett besök i Östermalms Saluhall värt ett besök i sig men att sitta och inta en måltid hos oss är något alldeles speciellt. Den fisk och skaldjur som tillagas och serveras kommer direkt från havet och förädlas och bereds av vår högklassiga personal och kockar. Efter fyra generationers varsamma omsorg och kunnande vill vi helt enkelt lägga en hand på allt vi gör för att berika er med njutbara måltider bestående av fisk och skaldjur vilket även har förärat restaurangen rekommendationer i Guide Michelin de senaste tio åren.

BOKA BORD

Kära gäster –

Fr.o.m. 1 mars omfattas vi av de nya restriktionerna från Folkhälsomyndigheten.

På serveringsställen som utgör en del av en handelsplats och som inte endast kan nås genom egna entréer får antalet besökare i ett sällskap endast uppgå till en person. Detta gäller dock inte barn eller andra personer i behov av stöd.

Gästerna får endast sitta ned en och en med möjlighet att hålla minst en meters avstånd till andra besökare och inte fyra tillsammans som på andra serveringsställen.

p.g.a. rådande omständigheter har vi ändrade tider i restaurangen och begränsad meny.

Vi hoppas att snart kunna ha kvällsöppet som vanligt! 

Våra öppettider: Mån – Fre 11:00-19:00. Lör 11:00-17:00. Sön. stängt.

Varmköket stänger Mån – Fre kl 18.00 och på lördagar kl. 16:00.

Klicka här för att boka bord

Alla våra bord är inte tillgängliga via onlinebokningen, så om det verkar fullt får ni gärna kontakta oss på tel: 08-553 404 10.

AVVIKANDE ÖPPETTIDER RESTAURANGEN

Skärtorsdag 1/4 : 11.00-19.00
Långfredag 2/4 : 11.00-17.00
Påskafton 3/4 : 11.00-17.00
Påskdagen 4/4 : Stängt
Annandag påsk 5/4 : Stängt

Ni når oss på 08-553 404 10 alt. restaurangen@lisaelmqvist.se

Varmt välkomna till en upplevelse utöver det vanliga i anrika Östermalmshallen

. . .

ANGÅENDE COVID-19 OCH RESTRIKTIONER

En glad nyhet i dessa tider! Miljöförvaltningen bedömer efter genomförda kontroller att Lisa Elmqvist i Östermalmshallen uppfyller kraven på ett ansvarsfullt sätt och att de har vidtagit åtgärder för att minska smittspridningen samt gett tillräcklig information till gästerna.

Vad är det som åtgärdats?

Möbleringen i restaurangen har anpassats för att säkerställa 1 meters avstånd mellan olika sällskap och dessutom har bord samt stolar tagits bort så att avstånd mellan varje sällskap följer rekommendationerna. Utöver detta har plexiglasskivor satts upp i en del av restaurangen där gäster sitter rygg mot rygg. Information, som innehåller alla uppgifter som krävs, är uppsatt på strategiska platser i serveringen.

För er som vill besöka Lisa Elmqvists restaurang: vi rekommenderar att boka bord i förväg när det finns möjlighet till detta för att säkerställa att ni får ett bord. Drop-in är fortfarande möjligt!

För att undvika trängsel är stolpar med rep uppsatta vid restaurangens hovmästarpulpet. Om det är kö så ropas gäster fram och ett sällskap i taget tas om hand av personalen. Vänligen håll avstånd till sällskapet framför er!

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till Lisa Elmqvist restaurang på 08-553 404 10.