Boka bord

Ett besök i anrika Östermalms Saluhall är värt ett besök i sig, att sitta och inta en måltid hos oss är något alldeles speciellt.

Den fisk och skaldjur som tillagas och serveras kommer direkt från vår havet och förädlas och bereds av vår högklassiga personal och kockar. Efter fyra generationers varsamma omsorg och kunnande vill vi helt enkelt lägga en hand på allt
vi gör för att berika er med njutbara måltider bestående av fisk och skaldjur.

Kära gäster –

Fr.o.m. 1 mars omfattas vi av de nya restriktionerna från Folkhälsomyndigheten.

På serveringsställen som utgör en del av en handelsplats och som inte endast kan nås genom egna entréer får antalet besökare i ett sällskap endast uppgå till en person. Detta gäller dock inte barn eller andra personer i behov av stöd.

Gästerna får endast sitta ned en och en med möjlighet att hålla minst en meters avstånd till andra besökare och inte fyra tillsammans som på andra serveringsställen.

p.g.a. rådande omständigheter har vi ändrade tider i restaurangen och begränsad meny.

Vi hoppas att snart kunna ha kvällsöppet som vanligt! 

Våra öppettider: Mån – Fre 11:00-19:00. Lör 11:00-17:00. Sön. stängt.

Varmköket stänger Mån – Fre kl 18.00 och på lördagar kl. 16:00.

Alla våra bord är inte tillgängliga via onlinebokningen, så om det verkar fullt får ni gärna kontakta oss på tel: 08-553 404 10 alt. restaurangen@lisaelmqvist.se. 

Angående Covid-19: Lisa Elmqvist har godkänts av Miljöförvaltningen efter genomförda kontroller. Läs mer om vilka åtgärder som genomförts i restaurangen här.

Varmt välkomna!